SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudiksvalls Simsällskap
Om föreningen

Vår vision är att verka för att höja den allmänna simkunnigheten inom distriktet samt att bedriva tävlingsverksamhet för våra ungdomar. En av våra viktigaste uppgifter är att arbeta för att simkunnigheten sprids till alla medborgare i samhället. 

 

Vattenvana och simkunnighet är en livförsäkring för ung såväl som gammal. Simundervisningen är också en viktig bas för vår rekrytering. Genom lust och glädje ska barnen introduceras och behållas i verksamheten. 

 

Simidrotten ska kunna erbjuda flera olika verksamheter, individuella såväl som lagidrotter, där alla åldrar kan finna sin aktivitet oavsett ambitionsnivå. Resultat och prestation är två viktiga begrepp inom vår idrott, som så påtagligt har tävlingen som en röd tråd i verksamheten. Detta får inte överskugga de sociala mål och kunskapsmål som utgör viktiga inslag i simidrotten.

 

Vi arbetar aktivt för att följa Svenska Simförbundets pedagogiska modell, simlinjen och dess praktiska verktyg. Vår uppgift är att erbjuda en attraktiv och bred verksamhet inom simidrotten som riktar sig till alla medborgare. Verksamheten omfattar vattenvana, simundervisning, hälsa och motion, träning och tävlingsverksamhet liksom utbildning, ledarutveckling och arrangemang. 

 
Våra sponsorer
Bli medlem