SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudiksvalls Simsällskap
Vuxencrawl Igge
Crawlkurs för vuxna i Iggesund

Det är aldrig försent att lära sig crawla. Vi i Hudiksvalls simsällskap tror på simning genom hela livet och därför erbjuder vi olika kurser för vuxna som vill lära sig att simma crawl och träna vidare. Crawl är med rätt teknik det minst energikrävande simsättet OCH det snabbaste! Simning är dessutom en skonsam idrott som bygger upp styrka och uthållighet i hela kroppen och det är därför ett utmärkt komplement till andra idrotter särskilt för vuxna som vill hålla sig skadefria.

 

Anmälan är nu öppen för vår populära crawlkurs med start i januari.

 

Vi erbjuder en crawlkurs, måndagar, 19:30-20:30, start 15/1.

Kursen är 6 tillfällen mellan v3-v9.

Ledare är Adam Rydstedt med mångårig erfarenhet som simmare och senaste 8 åren varit huvudtränare för HSS.

Till crawlkursen välkomnar vi alla deltagare som kan simma 200 meter valfritt simsätt och har god vattenvana.

Pris: 1200 kr.

 

Obs! Vid första simkursen som du bokar betalas även en årlig medlemsavgift på 150 kr. Den betalas endast en gång per år.

Efter avslutad kurs så erbjuder vi att man får simma på våra masterstider hela vägen fram till påsk. Mer info kommer vid avslutad kurs.

 

Vid anmälan kan det se ut som du anmäler dig till simskolan. Även bekräftelse mailet kan se ut som till simskolan. Men var inte orolig du har gjort rätt och är på rätt ställe. Mer info om kursen kommer efter anmälan stänger 7/1. 

Anmälan: Bokning - Hudiksvalls Simsällskap - SportAdmin 

 

Anmälan är bindande.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 24/03 14:56 
Hem, 26/10 19:29 
Hem, 05/02 09:54 
Hem, 04/12 21:09 
 
Våra sponsorer
Bli medlem