Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hudiksvalls Simsällskap
Välkommen till Hudiksvalls Simsällskap
 
HSS söker fler simskoleledare
2019-05-25 14:39


Tycker du om simning, att vara i vattnet och trivs att arbeta med barn? Om svaret är JA kanske simskoleledare är ett jobb för dig. 

 

Inför hösten söker vi glada, positiva och engagerade ledare till simskoleverksamheten.

Hudiksvalls Simsällskap är en förening som bedriver simundervisning för barn från 4 år och upp till tävlingssimning samt vuxencrawl.Totalt arbetar ett tiotal simlärare och assistenter hos HSS. Då vår verksamhet växer söker vi nu flera simlärare/simtränare. I dag har vi cirka 400 medlemmar och fler står på kö.


Hudiksvalls Simsällskap söker nu simskoleledare till vår simskola. Arbetet är en timanställning och med arbetstiden främst förlagd på kvällar och helger vilket gör att det går att kombinera med t e x studier. Simskoleverksamheten finns i Iggesund, Delsbo och Hudiksvalls simhall.

Nu söker vi dig som är ansvarsfull och gillar att jobba med barn. Vi ser gärna att du är över 16 år.

Följande är meriterande:

  • Erfarenhet av simning
  • Utbildningar 
Plattformen - Barn och ungdom

Simlinje assistent (SA)

 

Vi arbetar med löpande urval så skicka in ditt intresse så snart som möjligt. 

Kontaktperson: Jennie Foander, jennie_foander95@hotmail.com 070-694 01 16.

 

Mer information om Hudiksvalls Simsällskap finns på vår hemsida www.hudiksim.com;

Guldjakt Iggeund 190519
2019-05-19 20:42
I dag 19/5 var det HSS tur att arrangera Guldjakten, en tävling för simmare i hälsingeklubbarna Hudiksvalls Simsällskap, Bollnäs Simsällskap samt Söderhamns Simsällskap.

Detta är en tävling där simmaren skall uppnå vissa tider för att erhålla bronsmedalj, silvermedalj respektive guldmedalj. Till Iggesund kom hela ca 50 duktiga simmare från Hälsingland för att simma så fort och så rätt som dom bara kunde. 

Tack alla HSS simmare som deltog och tack också till alla simmare från våra systerklubbar BSS och SSS.

Resultatlistan hittar du här - Resultat Guldjakten 20190519.pdf »
Ligger också sparad under fliken dokument


Norrländska Mästerskapen & Arena Open, Umeå 11-12/5-2019
2019-05-18 19:21

Fler bilder (+43) >>

Mora Cup 2019-04-28
2019-05-14 19:18

Fler bilder (+13) >>
 
Bra placeringar och fin simning vid helgens tävling i Umeå
2019-05-13 20:34

Helgen 11-12 maj åkte HSS upp till Umeå med åtta simmare för att delta vid Norrländska Mästerskapen samt Arena Open. Tävlingarna simmades i Umeås fina simhall Navet och tävlingen gick i 50m bassäng.

 

Norrländska Mästerskapen är en tävling i öppen klass som kräver att man klarat kvaltider för att få delta. Tävlingen arrangeras av Norrlands simförbund och Umeå Simsällskap. Till denna tävling hade hela tre simmare från HSS kvalat in – Agnes Jonasson, Gustaf Sandström samt Anton Sölveskog.

 

Agnes, Gustaf och Anton lyckades samtliga att putsade sina personliga rekord med flera sekunder i den tuffa konkurrensen. Bäst placeringsmässigt lyckades Agnes som slutade på en fin 4:e plats på 200m bröst.

 

Parallellt med denna tävling arrangerades Arena Open även denna tävling med öppen klass men utan kvaltider. I denna tävling simmade – Viggo Reit, Sebastian Pettersson, Gustav Hedin, Linus Almberg samt Alva Käller.

 

Under Arena Open lyckades HSS lägga beslag på sex medaljer, hela fem av dessa simmade Viggo Reit till sig. Viggo tog guld på 100m fritt, silver på 100m fjäril, 400m fritt samt 800m fritt samt brons på 50m fritt. Gustav Hedin placerade sig på pallplats på 200m rygg där han slutade på en silverplats. Även Sebastian, Linus och Alva simmade fina lopp och slog sina personliga rekord med stor marginal.

 

 

Det bjöds på fin simning i Umeå utav alla simmare från Hudiksvalls Simsällskap.


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer
Bli medlem