Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hudiksvalls Simsällskap
Välkommen till Hudiksvalls Simsällskap
 
Palles minne 4-5/1-2020
2020-01-14 20:36

Fler bilder (+41) >>

Stor trupp simmade till Palles minne
2020-01-13 19:21

I helgen var Hudiksvalls simsällskap i Bollnäs för årets första tävling. Palles Minne Tyr Cup. En återkommande minnes tävling för Per Alvar ”Palle” Magnusson som tragiskt lämna oss för tidigt 2009. 

 

Hudiksvalls simsällskap hade en stor trupp på plats. nio simmare som gjorde bra resultat i dom grenarna dom ställde upp i både individuellt och i lagkapp.


Resultat som stack ut under helgen var lagkappslaget som blev trea på 4x50 fritt. Med laguppställning: Adam Rydstedt, Viggo Reit, Gustaf Sandström och Anton Sölveskog. Även Agnes Jonasson slog till med ett bra resultat på 100 och 50 meter bröstsim där hon var och nosade på kvalgränserna till Swim Open.


Även simmarna, Alva Käller, Linus Almberg, Minna Hedlund, Sebastian Pettersson och Gustav Hedin presterade bra och slog många personliga rekord under helgens simningar.


Nu fortsätter tävlingssäsongen med hemmatävling i Februari.

Simskola VT 2020
2019-12-20 15:16
Anmälan för simskolegrupperna VT-20 kommer att öppnas upp på måndag den 23/12.
 
Välkommen med din anmälan!


KM 2019
2019-12-18 15:13

Fler bilder (+56) >>

KM 2019
2019-12-15 20:38
Annika Moberg och Adam Rydstedt

Idag genomfördes det årliga klubbmästerskapet  i Iggesunds Badhus, i och med denna tävling avslutade delar av simmarna sin termin och får gå på en välförtjänt julledighet.

Badhuset fylldes av supportande föräldrar och släktingar som hejade fram sina simmare. Totalt hade vi 25 tävlande och KM:et simmades i 22 grenar. En rolig tävling där både våra yngsta simmare och de äldre deltar. I år hade vi också en förhållandevis stor grupp med Masters simmare som tävlade, jätteroligt! 

 

Vi korade prestigefyllda klubbmästare i alla 100-meters grenar, dessa kommer att uppmärksammas på vårt årsmöte. Det delades ut välförtjänta diplom till de som tog pallplaceringarna på grenarna 25 meter samt 50 meter.  

 

På våra sociala medier har vi efterlyst nomineringar till någon simmare, ledare eller aktiv inom Hudiksvalls Simsällskap. Någon som bidrar med värme och engagemang.

Flera nomineringar ramlade in och juryn utsåg tillsammans årets pristagare.

 

2019 års pris delades ut till Adam Rydstedt.. Han jobbar som simtränare i HSS.

Nomineringen  löd - "Adam är en värdig vinnare av Tovas minne. Han har utvecklats som tränare på det personliga planet. Han ser alltid HSS som en stor familj och han strävar efter vi-känsla bland simmarna. Han peppar och stöttar simmarna med sitt hjärta och ser varje simmares utvecklingspotential" - Grattis till Adam!


Priset delades ut av Annika Moberg. 

  

Vill tacka alla föräldrar som ställde upp och jobbade inför och under vårt KM, utan er skulle vi aldrig kunna arrangera denna tävling.


Resultat från KM ligger upplagt under våra dokument - Tävlingsresultat 2019


Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer
Bli medlem