Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hudiksvalls Simsällskap
Välkommen till Hudiksvalls Simsällskap
 
SUM-SIM Regionfinal Sundsvall 7-8/11
2020-11-18 10:50
Hudiksvalls simsällskap deltog i helgen vid SUM SIM Regionfinal i Sundsvall. En tvådagarstävling där flickorna simmade på lördagen och pojkarna på söndagen. Vi deltog med totalt 5 simmare.
På lördagen simmade Agens Jonasson och Anna Papp.

Det var Annas första tävling på två år då hon i våras gjorde en nystart inom simningen. Hon gjorde fina personbästa på samtliga grenar hon simmade. Agens Jonasson presterade bra och kvalade till SUM SIM 50 meters till sommaren 2021. SUM SIM är simningens ungdoms SM.
Agens kvalde på 100 bröstsim och har sedan tidigare kvalat på 50 bröstsim. Agens slog även till med en fin tid på 200 bröstsim där hon simmade på 2,44,74. Den tiden räcker för att vara nionde bäst i Sverige på 200 bröstsim i år för 15 åringar.

Under söndagen var det pojkarnas tur då simmade Anton Sölveskog, Gustav Hedin och Sebastian Pettersson samtliga gjorde fina personbästa i nästa alla grenar. Bland annat fick pojkarna med sig en hög med medaljer från olika grenar. Sebastian Pettersson simmade hem ett guld på 100 fjäril med ett personbästa på nästa 10 sekunder.

Efter en tung vår med stängda badhus känns det nu som vi är igång och träningen börjar ge resultat.

Nästa tävling blir norrländska mästerskapen i Härnösand i slutet av november.

Adam Rydstedt
Huvudtränare
Hudiksvalls simsällskap

UGP 1 / TYR Sprint Cup Brunflo 10-11/10
2020-11-18 10:49

Första tävlingen sedan nedstängningen under våren. Simmarna var positiv och glada att äntligen få komma iväg och tävla igen. Truppen som var med till Brunflo var Agens Jonason, Gustav Hedin, Gustaf Sandström, Anton Sölveskog och Sebastian Pettersson.

Under helgen var det blandade resultat som det alltid är när man inte har tävlat under en längre period. Kan ha göra med lite nervositet och ovanan att tävla. Men överlag gjorde simmarna fina tider på dom diastaserna dom ställde upp i.

Äntligen är vi igång igen. Både att badhusen har öppnat och att vi får tävla som vi gillar allra bäst.

Adam Rydstedt
Huvudtränare
Hudiksvalls simsällskap

Stängning av badhus
2020-11-13 17:46
Med anledning av den ökade smittspridningen har kommunen beslutat att återigen stänga badhusen i Iggesund, Hudiksvall och Delsbo. Skillnaden mot i våras är att den här gången kommer det att fortsätta vara öppet för barn- och ungdomsverksamhet (födda 2005 och senare) som bedrivs i föreningars regi. 
HSS kommer i och med det att kunna fortsätta den största delen av vår verksamhet. 
Tyvärr kommer vi dock från och med måndag 16/11 behöva göra ett uppehåll för våra masterssim- och vuxencrawl-grupper. Deltagare i dessa grupper kommer att få mer information under veckan som kommer. 

Madde Hedin, ordförande HSS


UGP, Brunflo 10-11/10 2020
2020-10-24 21:04
 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer
Bli medlem