Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hudiksvalls Simsällskap
Välkommen till Hudiksvalls Simsällskap
 
UGP, Brunflo 10-11/10 2020
2020-10-24 21:04
 
Försäljning Newbody
2020-10-08 15:07
Är det någon som är intresserad av att köpa lite kvalitetsvaror från Newbody i form av strumpor, kalsonger, träningskläder med mera och samtidigt sponsra simklubben? Då kan ni, till och med 7/11, klicka in på länken nedan och beställa det ni vill ha. 

Ni kan välja att få varorna levererade till kansliet, vilket är fraktfritt. Det finns dessutom möjlighet att välja direktleverans hem. Beställer man 6 paket eller mer är även det fraktfritt. Vid beställning av 1-5 paket tillkommer en fraktkostnad på 69 kr. Förutom att ni slipper ta er till kansliet för att hämta paketen, kommer leveransen redan inom ett par dagar och ni behöver inte vänta på att försäljningsperioden är slut :-)

Har ni några frågor, kontakta Ingrid på kansliet: 070-285 7118 eller kansli@hudiksim.com

Länk till webshop:
https://www.newbody.se/shop/hudiksvalls-simsallskap-foreningen/shop/33329016/?source=map

Hälsningar,
Madde Hedin, ordförande
Nominering till Tovas minne
2020-10-01 09:55
💖 I samband med KM den 20 dec kommer HSS, tillsammans med Tovas föräldrar, att dela ut ett pris i Tovas minne. Detta pris tilldelas en person som bidragit med värme, gemenskap och/eller fint engagemang till klubben. 💖 Du kan nominera ledare, simmare och aktiva i HSS som betyder mycket för dig och som gör simning i klubben mycket roligare. (Nomineringar kan även göras från personer utanför klubben). Skicka din nominering till kansli@hudiksim.com senast den 17 november.
Badhusen öppnar igen!
2020-09-15 09:57
Lyckan är stor i HSS, nu när vi nås av beskedet att kommunen tagit beslut om att äntligen öppna upp badhusen igen. 

Vi kommer att starta upp våra simskolor redan under vecka 39 för att hinna med en termin innan jul. För att vi ska hinna skapa grupper och skicka ut information till alla deltagare behöver man anmäla sig senast nu på söndag, 20/9, kl: 21,00. 

Alla som simmar i våra träningsgrupper (A-D och teknikgrupperna) kommer att få utskick om aktuella träningstider inom kort. 

Precis som innan badhusen stängdes, kommer vi att följa folkhälsomyndigheten och riksidrottsförbundets riktlinjer för att minimera risken för smitta. Vi ber alla att respektera nedanstående riktlinjer:

Till anställda, tränare, simmare i alla åldrar och föräldrar inom HSS

  • Tvätta händerna ofta och noga med tvål och varmt vatten.
  • Stanna hemma om du är sjuk! Även om det bara är milda symtom, ska du stanna hemma tills du har varit helt symtomfri i 48 timmar. Insjuknar man under träning ska man gå hem direkt.  
  • Föräldrar och syskon ska inte vara inne i badhuset om det inte är nödvändigt.
  • Dröj er inte kvar längre än nödvändigt i omklädningsrummen.
  • Undvik allmän närkontakt. Hälsa och fråga hur dina vänner mår verbalt istället för att ta i hand.
  • Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus. 
  • Dela inte vattenflaskor eller snorklar.

Har du frågor kring coronaviruset kopplat till HSS, hör i första hand av dig till Madeleine Hedin, 070-210 8666, mhedin@hotmail.se


Välkomna tillbaka till simhallen!
Madeleine Hedin, ordförande HSSHöstens simskolor
2020-09-02 11:19
I förhoppning om att kommunens badhus kommer att öppnas igen till hösten, öppnar vi nu upp för intresseanmälan till våra simskolor. Observera att vi i dagsläget inte vet om badhusen kommer att öppna upp och att vi på grund av detta inte heller kommer att fakturera några kostander förrän ett sådant beslut är taget. 

Hudiksvalls Simsällskap erbjuder simskola för alla intresserade barn från ca 4 år.


Våra simskolor följer Svenska Simförbundets Simlinje som är ett pedagogiskt verktyg som, med hänsyn tagen till barns utveckling,steg för steg visar hur man når simkunnighet via vattenlekar och olika teknikövningar.

Simlinjen är upplagd i olika nivåer där barnen ska genomföra olika moment innan de går vidare till nästa nivå.


Läs om de olika nivåerna i simskolan här ovan bakom fliken NIVÅER.


ANMÄLAN TILL HÖSTTERMINENS SIMSKOLE GRUPPER:

https://sportadmin.se/book/?F={D2F8AF80-EF6C-40BA-BD47-BA9EECD43015}


Kommande kurser startar vecka 38.


Om ni har några frågor kontakta kansli@hudiksim.com

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer
Bli medlem