SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudiksvalls Simsällskap
Välkommen till Hudiksvalls Simsällskap
 
Sommarsimning
2021-06-01 14:12

Efter en hel termin utan någon simskola, kommer vi nu att köra sommarsimning för både nya och erfarna barn under två stycken två-veckorsperioder i sommar. Vi kommer att dela in deltagarna i tre grupper beroende på vilka förkunskaper de har. Vilken grupp man placeras i och vilken exakt tid som den gruppen simmar, kommer att meddelas när gruppindelningen är klar. Då bifogas även information om de särskilda förhållningsregler som gäller under pandemin. 

 

Ålder: 6-15 år

Plats: Delsbo utomhusbad

Datum: Måndag-torsdag, vecka 25-26 och 31-32

Tid: 17,00-21,00 beroende på vilken grupp man placeras i

Arrangör: HSS

Kontakt: Jennie Foander

Anmälan: Senast 13 juni till jennie_foander95@hotmail.com

Årsmöte 12/4
2021-03-22 08:02

Dags för årsmöte!

 
Nu är det dags för årets viktigaste möte för Dig som är medlem i Hudiksvalls simsällskap. 

På årsmötet har Du chansen att vara med och besluta om vilka frågor vi i klubbstyrelsen ska driva för att Du som medlem ska trivas ännu bättre. 
 
Vi kommer också att välja vilka som ska företräda Dig i klubbstyrelsen framöver. 
 
Med hänsyn till pandemiläget kommer årsmötet att genomföras digitalt. För att delta behöver du ha tillgång till en dator med mikrofon och högtalare. 
 
Dagordning samt länk för att ansluta sig till mötet kommer att mailas ut senast en vecka innan mötet. 
 
När: Måndag 12 april
Tid: 18.00- ca: 19.00 (För att undvika fördröjningar p g a tekniskt strul, vill vi att ni ansluter till mötet 10-15 min i förväg)
Var: Via digital länk
 
 
Välkommen!
Nystart av simträning för ungdomar
2021-01-22 13:33
Under gårdagens presskonferens uppmanade regeringen och folkhälsomyndigheten kommunerna att åter öppna upp fritidsverksamheten för barn under 16 år. I enlighet med detta tog kommunens krisledningsnämnd igår beslut om att HSS från och med måndag åter har tillgång till simhallarna. För att följa pandemilagen om 10 kvadratmeter per person, finns det dock kraftiga begränsningar i hur många personer som samtidigt får vistas i de olika delarna av simhallarna (se bild nedan) . 

För våra träningsgrupper kan vi lösa detta genom att anpassa träningen ytterligare:
* Vi kommer att sprida ut träningstiderna så att inga grupper tränar samtidigt som någon annan grupp. Träningsschema kommer under helgen.
* När simmarna har duschat och bytt om, går de ut och väntar i bortre hörnet av bassängen (vid kiosken) tills föregående grupp har simmat klart och gått ut till duscharna. Det är viktigt att alla är i tid, så att ingen är kvar i omklädningsrummet/duscharna när nästa grupp kommer in dit. 
* Bara simmare och tränare får vistas i lokalen. 

Tyvärr ser vi det inte som möjligt att starta upp våra simskolor förrän restriktionerna om antal personer ändras, vilket tidigast kan ske 7/2. Information om startdatum kommer att meddelas på hemsidan och på sociala medier så fort vi vet mer. Under tiden har vi ändå öppnat upp vår anmälningslänk, för att vara beredda så fort restriktionerna ändras. Gå gärna in och anmäl er redan nu för att säkra en plats när simskolorna kan köra igång igen. 

//Madde Hedin, ordförande

Iggesund

Foajen

10 personer

Omklädningsrum, Herrar

3 personer

Dusch, herrar

3 personer

Bastu, herr

1 person

Omklädningsrum, dam

3 personer

Dusch, dam

3 personer

Bastu, dam

1 person

Extra omklädningsrum, 2 st

1 person/rum

Lilla bassängen

5 personer

Området kring lilla bassängen

6 personer

Stora bassängen

30 personer

Området kring stora bassängen

20 personer

  

Hudiksvall

 

Stora foajen + trapp till badet

6 personer

 

Foajen till badet

2 personer

 

Omklädningsrum, Herrar

4 personer

 

Dusch, herrar

3 personer

 

Bastu, herr

1 person

 

Omklädningsrum, dam

4 personer

 

Dusch, dam

3 personer

 

Bastu, dam

1 person

 

Extra omklädningsrum

1 person

 

Bassängen

16 personer

 

Området kring bassängen

10 personer

 

 

Delsbo

Foajen

5 personer

Omklädningsrum, Herrar

1 person

Dusch, herrar

1 person

Bastu, herr

1 person

Omklädningsrum, dam

1 person

Dusch, dam

1 person

Bastu, dam

1 person

Extra omklädningsrum

1 person

Bassängen

30 personer

Området kring bassängen

6 personer

 


Stängda badhus
2020-12-18 19:46
Regeringen meddelade idag att all icke-nödvändig statlig, regional och kommunal verksamhet uppmanas att stänga till den 24 januari. Med anledning av det beslutade kommunens krisledningsnämnd idag att stänga alla kommunens badhus och idrottshallar från och med kl 8 i morgon lördag 19/12. Undantag är yrkesmässig idrottsverksamhet.

För HSS innebär detta att all vår verksamhet gör ett uppehåll under den här tiden och att avslutningarna av simskolor och simträningar som var planerade nu i helgen kommer att ställas in. 

Nu hjälps vi åt att hålla oss till restriktionerna, så att läget 24/1 ser tillräckligt bra ut för att vi ska kunna återuppta verksamheten igen. 

Under tiden önskar vi er en God Jul och ett Gott Nytt År!

//Madde Hedin, ordförande
Uppskjutna tävlingar
2020-12-17 15:44
HSS brukar alltid avsluta höstterminen med ett klubbmästerskap där vi även utser den person som får utmärkelsen Tovas-minne. I år tvingas vi tyvärr att bryta den fina traditionen. Pandemin gör att vi tvingas skjuta på det tills läget har blivit så mycket bättre att vi har möjlighet att göra klubbmästerskapet till den familjefest vi vill att det ska vara. I dagsläget är det omöjligt att säga något datum, men vi hoppas kunna genomföra det under april månad. 

Vi har även tagit ett beslut om att skjuta på vår "nygamla" tävling Glada Hudik-simmet till hösten 2021, då vi inte ser det som rimligt att kunna genomföra en tävling på ett bra sätt redan i början av februari. 

//Madde Hedin, ordförande
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer
Bli medlem