Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hudiksvalls Simsällskap
Välkommen till Hudiksvalls Simsällskap
 
Kommunens beslut uppskjutet
2020-04-02 18:36
Kommunen skulle idag ha tagit ett beslut i frågan ifall HSS ska få tillgång till badhuset. Istället blev beslutet framflyttat till nästa tisdag (7 april). 
Uppdaterad information om stängning av badhusen
2020-03-26 18:49
HSS har bett kommunen om tillåtelse att fortsätta vår verksamhet i badhusen trots att det är stängt för allmänheten och skolor. Denna fråga kommer att tas upp då krisledningsnämnden har möte under nästa vecka. Vi avvaktar beslut från detta möte och kommer att lägga ut mer information så fort vi vet mer. Under tiden utgår tyvärr alla våra aktiviteter i kommunens badhus. 

Madeleine Hedin
Ordförande, HSS
Stängning av badhusen
2020-03-23 16:44
Vi förstår att kommunens beslut att stänga badhusen väcker många frågor. I skrivande stund vet vi inte mer än det som står på kommunens hemsida, men så fort vi vet mer om hur detta kommer att påverka oss i föreningen kommer vi lägga ut informationen här. 

Madeleine Hedin
Ordförande HSS
Uppskjutet datum för årsmöte
2020-03-19 07:22
Med hänsyn tagen till coronaviruset (Covid 19) har vi nu tagit beslut om att årsmötet skjuts upp till i höst. Preliminärt datum blir måndagen 24 augusti. Vi återkommer med mer information när vi vet hur situationen ser ut då. 
Info om coronasmittan
2020-03-15 13:42

Hej,


Hudiksvalls Simsällskap informerar sig löpande om spridningen av Covid-19. I första hand utgår vi från Folkhälsomyndighetens rekommendationer, samt den information som vi erhåller från Svenska Simförbundet.

Vi har i enlighet med dessa rekommendationer i dagsläget beslutat oss för att fortsätta vår träningsverksamhet tills vidare. Träningen på iBalans är dock inställd mars ut till att börja med. Vi ber samtliga att läsa igenom och respektera nedanstående rekommendationer och att använda sunt förnuft för att minska spridningen, dels inom vår kära klubb, men även för samhället och de som har ökad risk att få allvarliga konsekvenser av att bli smittad.                                                

Till anställda, tränare, simmare i alla åldrar och föräldrar inom HSS

  • Tvätta händerna ofta och noga med tvål och varmt vatten.
  • Stanna hemma när du är sjuk. Var extra noga vid minsta tecken på förkylning.
  • Vi ser helst att de som inte tränar (föräldrar och syskon) inte kommer in i simhallen om det inte är nödvändigt.
  • Dröj er inte kvar längre än nödvändigt i omklädningsrummen.
  • Undvik allmän närkontakt. Hälsa och fråga hur dina vänner mår verbalt istället för att ta i hand.
  • Har du rest till något av högriskområdena* (Kina, Sydkorea, Iran, Norra Italien i regionerna Piemonte, Ligurien, Lombardiet, Emilia-Romagna, Trentino-Alto Adige, Aostadalen, Veneto, Friuli Venezia Giulia, Marche och Toscana, samt Österrikiska delstaten Tyrolen) får du inte komma till träningen de kommande 14 dagarna av säkerhetsskäl för smitta.
  • Om någon i din närhet, d.v.s. någon som du senaste dagarna haft risk att vara i direkt kontakt med eller vistats i samma lokaler som, testats positiv eller är under utredning för coronasmitta, får du inte komma till träningen de kommande 14 dagarna av säkerhetsskäl för smitta eller till dess utredningen visats negativ.

Har du frågor om coronaviruset och covid-19 kan du även ringa det nationella informationsnumret 113 13. Har du frågor kring coronaviruset kopplat till HSS, hör i första hand av dig till Madeleine Hedin, 070-210 8666, mhedin@hotmail.se

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer
Bli medlem