Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hudiksvalls Simsällskap
Välkommen till Hudiksvalls Simsällskap
 
Beslut rörande stängda badhus
2020-04-30 12:07

Vi vet att det är många som undrar vad som händer med simskolorna nu när badhusen är stängda. Vi beklagar att svaret har dröjt, men vi har inte haft möjlighet att fatta några beslut om detta utan att veta vilka förutsättningar vi kommer att ha under våren.


Som ni alla vet har kommunens badhus varit stängda sedan 24 mars. Då detta inte går i linje med folkhälsomyndighetens råd om att ungdomsverksamheten bör fortsätta, bad vi kommunen om dispens för föreningens verksamhet. Det är detta beslut vi har inväntat och det har dragit ut i tiden, men nu har vi fått ett slutgiltigt beslut i frågan. Tyvärr var det inte till vår fördel och vi vet nu att vi inte kommer att få tillgång till badhusen förrän de öppnar igen till hösten. 


Information om återbetalningar och sänkta träningsavgifter kommer under dagen att mailas till alla berörda. 


Hoppas att ni alla mår bra under rådande omständigheter och att vi ses i simhallen igen till hösten. 


Madeleine Hedin, 

Ordförande HSS


Kommunens beslut uppskjutet
2020-04-02 18:36
Kommunen skulle idag ha tagit ett beslut i frågan ifall HSS ska få tillgång till badhuset. Istället blev beslutet framflyttat till nästa tisdag (7 april). 
Uppdaterad information om stängning av badhusen
2020-03-26 18:49
HSS har bett kommunen om tillåtelse att fortsätta vår verksamhet i badhusen trots att det är stängt för allmänheten och skolor. Denna fråga kommer att tas upp då krisledningsnämnden har möte under nästa vecka. Vi avvaktar beslut från detta möte och kommer att lägga ut mer information så fort vi vet mer. Under tiden utgår tyvärr alla våra aktiviteter i kommunens badhus. 

Madeleine Hedin
Ordförande, HSS
Stängning av badhusen
2020-03-23 16:44
Vi förstår att kommunens beslut att stänga badhusen väcker många frågor. I skrivande stund vet vi inte mer än det som står på kommunens hemsida, men så fort vi vet mer om hur detta kommer att påverka oss i föreningen kommer vi lägga ut informationen här. 

Madeleine Hedin
Ordförande HSS
Uppskjutet datum för årsmöte
2020-03-19 07:22
Med hänsyn tagen till coronaviruset (Covid 19) har vi nu tagit beslut om att årsmötet skjuts upp till i höst. Preliminärt datum blir måndagen 24 augusti. Vi återkommer med mer information när vi vet hur situationen ser ut då. 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer
Bli medlem