SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudiksvalls Simsällskap
Förberedande Teknik Hudik

I simteknikgrupperna lär barnen sig främst att simma crawl. Det är ingången i simträningen med fortsatt fokus på att ha roligt och en naturlig fortsättning från simlinjens grupper.

 

Barnen ska klara av att simma, doppa, hoppa och flyta innan man börjar här.

 

Nya teknikskolor startar i början på varje höst- och vårtermin med en viss begränsning i antal platser så försök att ha framförhållning i anmälningarna.

 

Anmälan sker via anmälningslänken under fliken ANMÄLAN. Övrig tid till kansli@hudiksim.com

 

Välkommen till Hudiksvalls Simsällskap!

Ny träningsgrupp - Förberedande Teknik Hudik
2023-03-11 12:23

Då våra teknikgrupper är så populära att även vår nystartade grupp i Iggesund nu är fullbokad, öppnar vi dessutom upp en ny förberedande teknikgrupp.

 

Det här en träningsgrupp för barn som klarat av simskolenivån Hajen och inte vill vänta till hösten för att gå vidare till teknikgruppen. Den passar naturligtvis även alla andra som väntar på plats i teknikgruppen även om de inte gått i vår simskola. 

 

Start: Lördag 1 april, vecka 13 

Tid: Lördagar kl. 14.55-15.55

Plats: Hudikbadet

 

Anmälan: Öppnas för alla måndag 13 mars kl. 9 under fliken SIMIDROTT > Förberedande teknik > ANMÄLAN. Ingen förtur ges till denna grupp.

 

Välkommen in med din anmälan!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 05/02 09:54 
Hem, 04/12 21:09 
Hem, 19/10 10:38 
Hem, 13/10 10:32 
 
Våra sponsorer
Bli medlem