SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hudiksvalls Simsällskap
Teknikgrupp Delsbo
Teknikgruppen i Delsbo

Vi saknar just nu en ledare för att hålla i teknikgruppen i Delsbo under hösten 2023. Något som vi tycker är tråkigt såklart. Vi letar förfullt för att hitta en lösning. Tills en lösning är på plats erbjuds man simma med teknikgruppen i Iggesund från och med v35. Se mer info här under om tider med mera. 

 

Har du några känningar på någon som vill engagera sig som tränare i Hudiksvalls simsällskap på våra Delsbo sektion hör av er till kansli@hudiksim.com 

 

Kontakta ansvarig huvudtränare Adam Rydstedt för mer information. 

 

När man börjar i teknikgrupperna och dom högre grupperna så flyttas man direkt över till nästa termin och inget anmälningsförfarande sker. Där av är det viktigt om man inte vill fortsätta att man rapporterar in det till oss. Se under fliken avanmälan här under. 

 

Teknikgruppen 


Start. V.35
Träningstid 16-17 söndagar
Plats: Iggesunds badhus
Ledare Amanda Jonasson plus assistent

 

OBS: Vi har valt att göra omflyttningar i grupperna. Ni som får mailet för teknikgruppen tillhör denna grupp. Denna termin har vi bara kvar en teknikgrupp.

 

Avanmälan meddelas innan 1/9-23. Eftersom fakturorna skapas 4/9-23. Avanmälan görs till rydstedt96@hotmail.com med för och efternamn samt födelseår. 

Planerade tävlingar för teknikgruppen. 
Sälsimmet Njurunda 21-22 oktober 
Guldjakten i Söderhamn 18 november 
Höstsimiaden Söderhamn 2 december 

Klubbmästerskapet 17 december

Vi tränare önskar er varmt välkomna tillbaka för en ny, spännande och rolig termin. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 26/10 19:29 
Hem, 05/02 09:54 
Hem, 04/12 21:09 
Hem, 19/10 10:38 
 
Våra sponsorer
Bli medlem